Loading...
Partnerët2019-01-23T08:54:56+00:00

Dinarsu Albania ofron produktet më cilësore të tapeteve & moketave

Na kontaktoni

Partnerët tanë

Partnerët tanë janë kompani të njohura në tregun nderkombëtar si Artcarpet, Yaren carpet, Okkiran carpet, Giza carpet, Grand carpet, Ravanda carpet, Brn yatak, Callavi, Cekomarin, Dekorama.

Produktet tona

Dinarsu Albania si një lider në tregun Shqiptar dhe të Ballkanit, ofron një gamë të gjerë tapetesh, moketa, dyshekë për çdo ambjent shtëpie, zyre, biznesi, kënd lojrash, ambjente sportive dhe kulturore.

Tapete Dinarsu
Tapete Lekure Dinarsu
Moket Dinarsu
Moket Bari Sintetik
Dyshekë Dinarsu
Batanije Dinarsu
Jastekë Dinarsu
Banjolina Dinarsu
Dekomarin Aquamat
Mbulesa Tavoline