Loading...
Tapete Dinarsu2019-01-23T10:22:07+00:00

Dinarsu Albania ofron produktet më cilësore të tapeteve & moketave

NA KONTAKTONI

Tapete Mëndafshi nga Dinarsu Albania

Dinarsu Albania, distributor për Shqipërinë dhe Ballkanin që prej vitit 2001 i një prej kompanive më prestigjioze në industrinë e tekstileve, me më shumë se 200 klientë. Tregtojmë me shumicë dhe pakicë tapete, moketë, bar artificial, dyshekë dhe materiale PVC për arredimin e shtëpive, zyrave, bizneseve, kënde lojerash dhe ambjenteve kulturore e sportive. Shërbimet e arredimit ofrohen nga stafi ynë me korrektësi , cilësi të lartë dhe garanci profesionale.

Tapete me Fije nga Dinarsu Albania

Dinarsu Albania, distributor për Shqipërinë dhe Ballkanin që prej vitit 2001 i një prej kompanive më prestigjioze në industrinë e tekstileve, me më shumë se 200 klientë. Tregtojmë me shumicë dhe pakicë tapete, moketë, bar artificial, dyshekë dhe materiale PVC për arredimin e shtëpive, zyrave, bizneseve, kënde lojerash dhe ambjenteve kulturore e sportive. Shërbimet e arredimit ofrohen nga stafi ynë me korrektësi , cilësi të lartë dhe garanci profesionale.

Tapete Sintetike nga Dinarsu Albania

Dinarsu Albania, distributor për Shqipërinë dhe Ballkanin që prej vitit 2001 i një prej kompanive më prestigjioze në industrinë e tekstileve, me më shumë se 200 klientë. Tregtojmë me shumicë dhe pakicë tapete, moketë, bar artificial, dyshekë dhe materiale PVC për arredimin e shtëpive, zyrave, bizneseve, kënde lojerash dhe ambjenteve kulturore e sportive. Shërbimet e arredimit ofrohen nga stafi ynë me korrektësi , cilësi të lartë dhe garanci profesionale.

Sixhade nga Dinarsu Albania

Dinarsu Albania, distributor për Shqipërinë dhe Ballkanin që prej vitit 2001 i një prej kompanive më prestigjioze në industrinë e tekstileve, me më shumë se 200 klientë. Tregtojmë me shumicë dhe pakicë tapete, moketë, bar artificial, dyshekë dhe materiale PVC për arredimin e shtëpive, zyrave, bizneseve, kënde lojerash dhe ambjenteve kulturore e sportive. Shërbimet e arredimit ofrohen nga stafi ynë me korrektësi , cilësi të lartë dhe garanci profesionale.

Tapet Akrilik nga Dinarsu Albania

Dinarsu Albania, distributor për Shqipërinë dhe Ballkanin që prej vitit 2001 i një prej kompanive më prestigjioze në industrinë e tekstileve, me më shumë se 200 klientë. Tregtojmë me shumicë dhe pakicë tapete, moketë, bar artificial, dyshekë dhe materiale PVC për arredimin e shtëpive, zyrave, bizneseve, kënde lojerash dhe ambjenteve kulturore e sportive. Shërbimet e arredimit ofrohen nga stafi ynë me korrektësi , cilësi të lartë dhe garanci profesionale.

Tapete Avantgarde nga Dinarsu Albania

Dinarsu Albania, distributor për Shqipërinë dhe Ballkanin që prej vitit 2001 i një prej kompanive më prestigjioze në industrinë e tekstileve, me më shumë se 200 klientë. Tregtojmë me shumicë dhe pakicë tapete, moketë, bar artificial, dyshekë dhe materiale PVC për arredimin e shtëpive, zyrave, bizneseve, kënde lojerash dhe ambjenteve kulturore e sportive. Shërbimet e arredimit ofrohen nga stafi ynë me korrektësi , cilësi të lartë dhe garanci profesionale.

Tapet Brillant nga Dinarsu Albania

Dinarsu Albania, distributor për Shqipërinë dhe Ballkanin që prej vitit 2001 i një prej kompanive më prestigjioze në industrinë e tekstileve, me më shumë se 200 klientë. Tregtojmë me shumicë dhe pakicë tapete, moketë, bar artificial, dyshekë dhe materiale PVC për arredimin e shtëpive, zyrave, bizneseve, kënde lojerash dhe ambjenteve kulturore e sportive. Shërbimet e arredimit ofrohen nga stafi ynë me korrektësi , cilësi të lartë dhe garanci profesionale.

Tapete Florans Dinarsu Albania

Dinarsu Albania, distributor për Shqipërinë dhe Ballkanin që prej vitit 2001 i një prej kompanive më prestigjioze në industrinë e tekstileve, me më shumë se 200 klientë. Tregtojmë me shumicë dhe pakicë tapete, moketë, bar artificial, dyshekë dhe materiale PVC për arredimin e shtëpive, zyrave, bizneseve, kënde lojerash dhe ambjenteve kulturore e sportive. Shërbimet e arredimit ofrohen nga stafi ynë me korrektësi , cilësi të lartë dhe garanci profesionale.

Rolls & Linoleum PVC from Dinarsu Albania

Dinarsu Albania, a distributor for Albania and the Balkans since 2001, is one of the most prestigious companies in the textile industry with more than 200 customers. We wholesale and retail carpet, rug, artificial grass, mattresses and PVC materials for the furnishing of houses, offices, businesses, playgrounds and cultural and sports facilities. The furnishing services are provided by our staff with the correctness, high quality and professional warranty.

Rogoz nga Dinarsu Albania

Dinarsu Albania, distributor për Shqipërinë dhe Ballkanin që prej vitit 2001 i një prej kompanive më prestigjioze në industrinë e tekstileve, me më shumë se 200 klientë. Tregtojmë me shumicë dhe pakicë tapete, moketë, bar artificial, dyshekë dhe materiale PVC për arredimin e shtëpive, zyrave, bizneseve, kënde lojerash dhe ambjenteve kulturore e sportive. Shërbimet e arredimit ofrohen nga stafi ynë me korrektësi , cilësi të lartë dhe garanci profesionale.

Tapet Papilon nga Dinarsu Albania

Dinarsu Albania, distributor për Shqipërinë dhe Ballkanin që prej vitit 2001 i një prej kompanive më prestigjioze në industrinë e tekstileve, me më shumë se 200 klientë. Tregtojmë me shumicë dhe pakicë tapete, moketë, bar artificial, dyshekë dhe materiale PVC për arredimin e shtëpive, zyrave, bizneseve, kënde lojerash dhe ambjenteve kulturore e sportive. Shërbimet e arredimit ofrohen nga stafi ynë me korrektësi , cilësi të lartë dhe garanci profesionale.

Tapete Gome nga Dinarsu Albania

Dinarsu Albania, distributor për Shqipërinë dhe Ballkanin që prej vitit 2001 i një prej kompanive më prestigjioze në industrinë e tekstileve, me më shumë se 200 klientë. Tregtojmë me shumicë dhe pakicë tapete, moketë, bar artificial, dyshekë dhe materiale PVC për arredimin e shtëpive, zyrave, bizneseve, kënde lojerash dhe ambjenteve kulturore e sportive. Shërbimet e arredimit ofrohen nga stafi ynë me korrektësi , cilësi të lartë dhe garanci profesionale.

Produktet tona

Dinarsu Albania si një lider në tregun Shqiptar dhe të Ballkanit, ofron një gamë të gjerë tapetesh, moketa, dyshekë për çdo ambjent shtëpie, zyre, biznesi, kënd lojrash, ambjente sportive dhe kulturore.

Tapete Dinarsu
Tapete Lekure Dinarsu
Moket Dinarsu
Moket Bari Sintetik
Dyshekë Dinarsu
Batanije Dinarsu
Jastekë Dinarsu
Banjolina Dinarsu
Dekomarin Aquamat
Mbulesa Tavoline