Loading...
Shërbime2019-01-23T08:51:11+00:00

Dinarsu Albania ofron produktet më cilësore të tapeteve & moketave

NA KONTAKTONI

Shërbime

Tashmë prej 15 vjetesh tregtojmë tapete, mokete, dysheke dhe shumë artikuj të ndryshëm tekstili me një larmishmeri modelesh dhe ngjyrash për arredimin perfekt të ambjenteve tuaja për të ndjerë gjithmonë rehatinë dhe ngrohtësinë e kërkuar. Tek ne do të gjeni cilësinë dhe shërbimin e duhur. Faleminderit për besimin.

Shtëpi

Zyra

Hotele

Ambjente Sportive & Kalçeto

Ambjente Kulturore

Pikat e Shitjes e Dinarsu

Produktet tona

Dinarsu Albania si një lider në tregun Shqiptar dhe të Ballkanit, ofron një gamë të gjerë tapetesh, moketa, dyshekë për çdo ambjent shtëpie, zyre, biznesi, kënd lojrash, ambjente sportive dhe kulturore.

Tapete Dinarsu
Tapete Lekure Dinarsu
Moket Dinarsu
Moket Bari Sintetik
Dyshekë Dinarsu
Batanije Dinarsu
Jastekë Dinarsu
Banjolina Dinarsu
Dekomarin Aquamat
Mbulesa Tavoline