Loading...
Faqja Kryesore2022-12-03T13:23:35+00:00

Lider në tregun e tekstileve, tapeteve dhe moketave në Shqipëri & Ballkan

SHIKONI PRODUKTET

Dinarsu Albania

Dinarsu Albania ofron produktet më cilësore të tapeteve & moketave për shtëpi, zyra, ambjente kulturore dhe sportive si dhe për kënde lojërash.

për Shtëpi

Dinarsu Albania

Ofron tapete, moket, banjolina dhe shume produktet të tjera cilësore për arredimin modern e shtëpisë tuaj.

Klikoni për Produktet

për Zyra & Hotele

Dinarsu Albania

Ofron qindra modele për tapete dhe moketa cilësore për arredimin modern e zyrave dhe hoteleve.

Klikoni për Produktet

për Ambjente Kulturore

Dinarsu Albania

Ofron qindra modele për tapete dhe moketa cilësore për arredimin modern e ambjenteve kulturore.

Klikoni për Produktet

për Ambjente Sportive

Dinarsu Albania

Ofron shumë modele për moketa bari sintetik cilësore për shtrimin e fushave të kalçetos dhe kendëve të lojërave.

Klikoni për Produktet
0
VJET NË TREG
0
MODELE TË NDRYSHME
0
KLIENTË TË KËNAQUR
0
PARTNERË NDËRKOMBËTARË

Partnerët Tanë

Partnerët tanë janë kompani të njohura në tregun nderkombëtar si Artcarpet, Yaren carpet, Okkiran carpet, Giza carpet, Grand carpet, Ravanda carpet, Brn yatak, Callavi, Cekomarin, Dekorama.

Produktet tona

Dinarsu Albania si një lider në tregun Shqiptar dhe të Ballkanit, ofron një gamë të gjerë tapetesh, moketa, dyshekë për çdo ambjent shtëpie, zyre, biznesi, kënd lojrash, ambjente sportive dhe kulturore.

Tapete Dinarsu
Tapete Lekure Dinarsu
Moket Dinarsu
Moket Bari Sintetik
Dyshekë Dinarsu
Batanije Dinarsu
Jastekë Dinarsu
Banjolina Dinarsu
Dekomarin Aquamat
Mbulesa Tavoline

Cilësi e pa imagjinueshme

Operojmë në treg me një shumëllojshmëri dizajnesh dhe ngjyrash duke ofruar kosto të ulët per klientët por pa sakrifikuar cilësi e lartë të produktëve. Dinarsu Albania duke qenë një nga kompanitë lider në industrinë e tekstileve, operon në treg me cilësi të lartë, shumëllojshmëri dhe çmime konkuruese.

NA KONTAKTONI!