Rreth Kompanise

Ndiej ngrohtesine dhe komfortin e shtepise me
Dinarsu Albania.

Kompania: Që prej vitit 2001 Dinarsu operon në tregun Shqiptar duke ofruar produkte me shumicë dhe pakicë.Prej më shumë se 20 vitesh ne jemi pjesë e cdo familje me produktet tona.Ne jemi një kompani lider në importimin e tapeteve,moketeve dhe dyshekëve nga Turqia.Për vite me rrallë jemi përpjekur të sjellim tek ju produkte cilesore dhe inovative,per te plotesuar sa me shume nevojat tuaja.

Dinarsu tashmë është pjese e Hilal Group.Hilal Group është një kompani Turke e cila përmban brandin Dinarsu dhe Loca Albania.Kemi gjetur kështu një mënyrë për t’ju ofruar ju shumëllojshmëri zgjedhjesh për të arreduar shtëpinë tuaj.

Dinarsu Albania ka dyqanin e tij të vetëm në Autostradën TR-DR,km7,Kashar.Por gjithashtu ne furnizojmë të gjitha pikat në të gjithë shqipërinë.Pranë nesh do të gjeni tapete,mokete, dyshekë dhe shumë artikuj të tjerë tekstil me një larmishmëri modelesh dhe ngjyrash për arredimin perfekt të ambjenteve tuaja për të ndjerë gjithmonë rehatinë dhe ngrohtësinë e kërkuar. Tek ne do të gjeni cilësinë dhe shërbimin e duhur.

Prej.

2001

Eksperiencë

7862

+

Produkte të shitura

Vizioni

Të krijojmë një treg tekstilesh të njëjtë me tregun europian duke sjellë ide inovative dhe produkte të cilat tregtohen në të gjithë botën.

Misioni

Të sjellim tek ju cilesinë dhe rehatinë e munguar,duke ju ofruar produkte të certifikuara dhe me garanci tv plotë.Gjithashtu t’ju ofrojmë shumëllojshmëri zgjedhjesh në artikujt tekstil duke bërë cdo ambient më të këndshëm dhe më të ngrohtë për ju.

Perse zgjedhja juaj duhet te jete Dinarsu Albania?

Kualitet

Prej fillimeve tona kemi tregëtuar produktet më cilësorë në treg.

Eksperience

Eksperienca disa vjecare në këtë fushë sjell për ju produktet inovative dhe komforte.

Partnere Nderkombetare

Partneritet ndërkombëtar me markat më prestigjoze.

Blerje Online & Showroom

Mundësojmë për të gjithë klientët shitjen e produkteve online në website ose në showroomin tonë.

Ju mund të bëni porositë tuaja online në cdo kohë duke kontaktuar me stafin nëpërmjet mënyrave tona të kontaktit. Porosia vjen tek ju 24-48 orë nga momenti i konfirmimit.
Na Kontaktoni!