You are here:

DYSHEK DORMEOS DINARSU

Pranë nesh do të gjeni dyshek në përmasa të ndryshme.Dyshekët tanë janë Dormeos me shtresë Memory Gel, Memory Latex dhe Sfungjer HD.Këta dyshekë i përshtaten trupit tuaj duke ju ofruar ju rehati dhe komfort.Për më shumë detaje na kontaktoni.

Përmasat:

  • 90x190cm-Dyshek Tek
  • 160x190cm-Dyshek Dopio
  • 180x200cm-Dyshek Superdopio
  • 120x190cm-Dyshek Trecereksh