You are here:

Mokete Bari

Dinarsu është një ndër importuesit më të mëdhenj vëndas dhe global për moketet.Pranv nesh do të gjeni mokete të ndryshme,për arredim hoteli ose shtëpiash gjithashtu dhe mokete për ambientet kulturore,mokete bari për kënde lojrash,etj.

Në varesi të siperfaqes që duhet të mbuloni ne ju ofrojmë shumëllojshmëri zgjedhjesh.Ne mund te punojmë me porosi,dizenjon e zgjidhni ju.Na kontaktoni për më shumë informacion.