You are here:

PERS-BAMBU 16666A

MATERIALI:Bambu-Mëndafsh/Bamboo-Silk

TRASHËSIA E FIJES:6mm

MODELI:Klasik

PËRMASAT:140x200cm;160x230cm;200x300cm

BAZA:Taban i endur

PASTRIMI:Mund të lahet nga rondele profesionale

KUJDESI·

  • Lexoni udhëzimet e kujdesit në etiketën e tapetit.·
  • Struktura e fijeve dhe tekstura e çdo qilimi është e ndryshme, prandaj edhe pse janë të ngjashme, pastrimi i çdo tapeti është i ndryshëm.·
  • Mos përdorni zbardhues kur lani qilimat.·
  • Pas larjes duhet të thahet duke u shtruar dhe nuk duhet të ekspozohet në rrezet e diellit direkte.·
  • Mos shtroni tapetin tuaj në dysheme të lagura të sapofshira prisni që dyshemeja të thahet.

Tapetet Persiane janë tapete të thurura nga fijet e bimës së bambus sëbashku me mëndafshin.Fijet e bambus i japin këtij tapetin shkëlqim natyral,i cili qëndron dhe nuk zbehet me kohën apo nga drita e diellit. Fibra bambu është një substancë unike me veti antibakteriale dhe antimikrobike. Prandaj, mund të preferohet lehtësisht nga dhomat e bebeve, dhomat e fëmijëve dhe ata që janë alergjikë ndaj pluhurit. Meqenëse bambuja është një fije e lehtë, qilimat e endur janë mesatarisht të hollë dhe të lehtë.

Modelet e qilimave bambu, të cilat prodhohen nga fibra bambu, e cila thith shumë mirë bojën, duken të pasura dhe të ngopura me ngjyra. Kur shkelni me këmbë të zbathura, krijon një ndjenjë freskie dhe ndihmon në largimin e elektricitetit negativ në trupin tuaj.