The7 Products

PUFFY STYLE 889

TAPETA PUFFY Tapetat Puffy janë tapete me fije,përshtaten më së shumti në stinën e dimrit duke i sjellë shtëpisë suaj ngrohtësinë e munguar.Janë të përbera nga fije cilësore të cilat nuk ngjeshen.Vjen në dizenjo të ndryshme,si dhe në ngjyra lisho.Bëni zgjedhjen e duhur për këtë dimër! Përmasat: Tapet: 133x180cm/160x220cm/200x250cm/200x290cm Rrethore:0.80x0.80cm/100x100cm Rrugicë:0.67cm/0.80cm

PUFFY STYLE 818

TAPETA PUFFY Tapetat Puffy janë tapete me fije,përshtaten më së shumti në stinën e dimrit duke i sjellë shtëpisë suaj ngrohtësinë e munguar.Janë të përbera nga fije cilësore të cilat nuk ngjeshen.Vjen në dizenjo të ndryshme,si dhe në ngjyra lisho.Bëni zgjedhjen e duhur për këtë dimër! Përmasat: Tapet: 133x180cm/160x220cm/200x250cm/200x290cm Rrethore:0.80x0.80cm/100x100cm Rrugicë:0.67cm/0.80cm

PUFFY STYLE 817

TAPETA PUFFY Tapetat Puffy janë tapete me fije,përshtaten më së shumti në stinën e dimrit duke i sjellë shtëpisë suaj ngrohtësinë e munguar.Janë të përbera nga fije cilësore të cilat nuk ngjeshen.Vjen në dizenjo të ndryshme,si dhe në ngjyra lisho.Bëni zgjedhjen e duhur për këtë dimër! Përmasat: Tapet: 133x180cm/160x220cm/200x250cm/200x290cm Rrethore:0.80x0.80cm/100x100cm Rrugicë:0.67cm/0.80cm

PUFFY STYLE 395

TAPETA PUFFY Tapetat Puffy janë tapete me fije,përshtaten më së shumti në stinën e dimrit duke i sjellë shtëpisë suaj ngrohtësinë e munguar.Janë të përbera nga fije cilësore të cilat nuk ngjeshen.Vjen në dizenjo të ndryshme,si dhe në ngjyra lisho.Bëni zgjedhjen e duhur për këtë dimër! Përmasat: Tapet: 133x180cm/160x220cm/200x250cm/200x290cm Rrethore:0.80x0.80cm/100x100cm Rrugicë:0.67cm/0.80cm