You are here:

CORNELIA

Koleksioni i tapeteve Cornelia Bamboo do të jetë elementi i ri i dekorimit të shtëpisë tuaj me modelet e tij unike dhe shkëlqimin e mrekullueshëm.

Bambu Cornelia është një nga llojet më të preferuara të tapetit falë strukturës së tij natyrale dhe jetëgjatësisë së gjatë të shërbimit.

Është i shëndetshëm sepse prodhohet nga lëndë të para natyrale.

Ka një veçori antibakteriale.

Është një produkt ideal për dhomën e foshnjës dhe për personat me astmë që janë alergjikë ndaj pluhurit.

Ka veçori pastrimi të lehtë.

Permasat:160x220cm/200x300cm