You are here:

Grey D Mink _ 20245a

  • PËRMASAT

TAPET: 133x180cm;160x220cm;200x250cm;200x290cm

RRUGICE:0.66cm,0.80cm.100cm

  • CILËSIA:Poliester.
  • BAZA:Taban i endur
  • PASTRIMI:Mund të lahet nga rondele profesionale.
  • KUJDESI·: Lexoni udhëzimet e kujdesit në etiketën e tapetit.Struktura e fijeve dhe tekstura e çdo qilimi është e ndryshme, prandaj edhe pse janë të ngjashme, pastrimi i çdo tapeti është i ndryshëm.Mos përdorni zbardhues kur lani qilimat.Pas larjes duhet të thahet duke u shtruar dhe nuk duhet të ekspozohet në rrezet e diellit direkte.Mos shtroni tapetin tuaj në dysheme të lagura të sapofshira prisni që dyshemeja të thahet.

Prodhohet me teknikën e thurjes me fije poliesteri. Është i përshtatshëm për përdorim në sallon, korridor, kuzhinë etj.Kur shfaqet njolla, pastrojeni menjëherë dhe duke e ngurtësuar mund të lahet në rondele.Për detaje të tjera të kujdesit dhe përdorimit mund të merrni informacion nga etiketa e tapetit.