You are here:

Lëkurë Versace e Bardhë-Gold

  • PËRMASAT:170X240CM
  • CILËSIA:Poliestër/Lëkurë.
  • BAZA:Lëkurë Vici

Qilim i butë prej pellushi dhe poliesteri. Flokët e tyre janë me shkëlqim, të shtrënguar dhe nuk bien.Shtresa e poshtme e tyre është e përbërë nga lëkura e vicit.