You are here:

APEX KLASS 7307 BARDH ZI

PËRMASAT:160 X 230CM;200 X 300CM

MATERIALI:Bamboo , Viscose

TRASHËSIA:15 mm

BAZË:Taban i endur

PASTRIMI:Mund të lahet nga rondele profesionale

ORIGJINA:APEX,TURQI

KUJDESI·

  • Lexoni udhëzimet e kujdesit në etiketën e tapetit.·
  • Struktura e fijeve dhe tekstura e çdo qilimi është e ndryshme, prandaj edhe pse janë të ngjashme, pastrimi i çdo tapeti është i ndryshëm.·
  • Mos përdorni zbardhues kur lani qilimat.·
  • Pas larjes duhet të thahet duke u shtruar dhe nuk duhet të ekspozohet në rrezet e diellit direkte.·
  • Mos shtroni tapetin tuaj në dysheme të lagura të sapofshira prisni që dyshemeja të thahet.

Prodhohet nga një përzierje e fijeve të bambusë dhe viskozës. Eshtë i përshtatshëm për përdorim në sallon, korridor, kuzhinë etj. Kontribuon ndjeshëm në dekorimin dhe izolimin e dyshemesë së shtëpisë tuaj. Ai jep besim me përdorimin e tij të rehatshëm. Kur shfaqet njolla, pastrojeni menjëherë dhe duke e zbutur atë mund të lahet nga rondele profesionale. Për detaje të tjera të kujdesit dhe përdorimit, mund të merrni informacion nga etiketa e tapetit.