You are here:

ZEN 367 JESHIL

KARAKTERISTIKAT

  • Nuk mbajnë pluhur dhe lahen në lavatrice me 30gradë.
  • Pastrohen shpejt nga njollat dhe papastërtitë.
  • Taban jo I rrëshqitshëm.
  • Antibakterial dhe Antialergjik.
  • I përshtashëm për cdo stinë.
  • Cilësorë dhe ekonomik

Permasat:

  • Tapet:133x180cm/160x220cm/200x250cm/200x290cm
  • Rrugicë:0.70cm
  • Sete:0.70x300cm/0.70x150cm/0.70x150cm

Tapeta bamboo janë të përbërë në pjesën e siperme nga fije bambuje dhe mendafshi duke ju dhënë atyre shkëlqim.Në pjesën e poshtme janë të thurur me taban I cili nuk rrëshket.