You are here:

8657 BEJ

KARAKTERISTIKAT

  • Tepet mëndafshi.
  • Nuk mban pluhur.
  • Pastrohet shpejT.Lahet në lavatrice.
  • Antibakterial dhe Antialergjik.
  • Taban jo i rrëshqitshëm.

Përmasat:

  • Tapet:120x180cm/160x230cm/200x250cm/200x290cm
  • Rrugicë:0.70cm
  • Sete dhome: (0.80x300cm/0.80x150cm/0.80x150cm)

Ipexi ështëtapet i hollë mëndafshi i cili lahet në lavatrice me 30gradë.Prodhohet nga fabrika Fustat Life në Stamboll.