You are here:

HALICA CRAFT 23454

PERMASAT:160x230cm;200x290cm

TRASHESIA E FIJES;12mm

CILESIA:Poliester.

BAZA:Taban i endur

PASTRIMI;Mund të lahet nga rondele profesionale

KUJDESI·:

  • Lexoni udhëzimet e kujdesit në etiketën e tapetit.
  • Struktura e fijeve dhe tekstura e çdo qilimi është e ndryshme, prandaj edhe pse janë të ngjashme, pastrimi i çdo tapeti është i ndryshëm.
  • Mos përdorni zbardhues kur lani qilimat.
  • Pas larjes duhet të thahet duke u shtruar dhe nuk duhet të ekspozohet në rrezet e diellit direkte.·
  • Mos shtroni tapetin tuaj në dysheme të lagura të sapofshira prisni që dyshemeja të thahet.

Prodhohet me teknikën e thurjes me fije poliesteri. Eshtë i përshtatshëm për përdorim në sallon, korridor, kuzhinë etj.Kur shfaqet njolla, pastrojeni menjëherë dhe duke e ngurtësuar mund të lahet në rondele.Për detaje të tjera të kujdesit dhe përdorimit mund të merrni informacion nga etiketa e tapetit.