FRONG

 • Përmasat:

Tapet:133x180cm/160x220cm/200x250cm/200x290cm

Rrethore:140x140cm/100x100cm/0.80×0.80cm

Rrugicë:0.70cm/0.80cm/Sete per dhoma(0.70x300cm/0.7x150cm/0.7x150cm)

 • Materiali: Pjesa e poshtme lekurë,pjesa e sipërme lëkurë mëzi.
 • Karakteristikat:
  Antialergjik dhe antibacterial.
  Nuk mbajnë pluhur dhe pastrohen lehtë.
  Lahen në lavatrice me 30gradë.
  Taban jo i rrëshqitshëm.
  Nuk deperton të nxehtin dhe të ftohtin.
  I përshtatshëm për cdo stinë.
  Shumëllojshmëri dizenjosh dhe ngjyrash.

Tapetet Fustat janë tapete të cilët lahen në lavatrice me 30 gradë.Janë ekonomik dhe shumë praktik.Nuk mbajnë pluhur dhe pastrohen shumë thjesht me picetë,nuk mbajnë njolla.Pjesa e poshtme është e përbërë nga lëkurë,e cila është jo e rrëshqitëshme dhe nuk depërton të nxehtin dhe të ftohtin.Ky lloj tapti vjen në dizenjo dhe ngjyra të ndryshme.