You are here:

PLATIN 1181A_LGY_DGY

Tapet Platin:

Tapetat Platin jane tapeta sintetik. Jane mjaft ekonomik dhe te thjeshte ne perdorim.

Permasat:

Tapet: 133x180cm / 160x220cm / 200x250cm / 200x290cm

Rrugica:0.66cm

Ngyrat:

Vishnje/Kafe/Gri