You are here:

PELLUSH I BARDHË

PËRMASAT:80x150cm;150x200cm

PËRBËRJA:Lëkurë lepuri artificiale e prodhuar me akrilik.

BAZA:Taban jo i rrëshqitshëm.

PASTRIMI:Lahet në lavatrice me 30gradë.

KARAKTERISTIKA

 • Rezistent ndaj pluhurit,njollave dhe I lehtë për tu pastruar.
 • Nuk zbehet dhe nuk rrëshqet.
 • Nuk përmban substancë kancerogjene
 • Është antibacterial dhe antialergjik.
 • Dizanj modern.

Pellush i butë,me fije dhe teksturë të butë.Cilësi e garantuar.Nuk lëshon push dhe i përdorshëm për të gjitha stinët.Lëkurë lepuri artificiale me teksturë të butë e prodhuar me akrilik.

NGJYRAT

 • E ZEZË
 • VISHNJE
 • ANTHRACITE
 • GRI E HAPUR
 • PANA
 • E BARDHË
 • ROZE-PUDER
 • KAFE E ERRËT
 • KAFE E HAPUR