You are here:

HALICA MADRID A803AF LBEIGE GREY

MATERIALI:Bambu-Mendafsh/Bamboo-Silk/Pambuk

TRASHESIA E FIJES:5mm

MODELI:MODERN

PERMASAT:160x230cm;0.80x150cm:0.80x300cm

BAZA:Taban i endur

PASTRIMI:Mund të lahet nga rondele profesionale

KUJDESI·

  • Lexoni udhëzimet e kujdesit në etiketën e tapetit.·
  • Struktura e fijeve dhe tekstura e çdo qilimi është e ndryshme, prandaj edhe pse janë të ngjashme, pastrimi i çdo tapeti është i ndryshëm.·
  • Mos përdorni zbardhues kur lani qilimat.·
  • Pas larjes duhet të thahet duke u shtruar dhe nuk duhet të ekspozohet në rrezet e diellit direkte.·
  • Mos shtroni tapetin tuaj në dysheme të lagura të sapofshira prisni që dyshemeja të thahet.

Tapetet Halica janë tapete të thurura nga fijet e bimës së bambus sëbashku me mëndafshin.Fijet e bambus i japin këtij tapetin shkëlqim natyral,i cili qëndron dhe nuk zbehet me kohen apo nga drita e diellit. Fibra bambu është një substancë unike me veti antibakteriale dhe antimikrobike. Prandaj, mund të preferohet lehtësisht nga dhomat e bebeve, dhomat e fëmijëve dhe ata që janë alergjikë ndaj pluhurit. Meqënëse bambuja është një fije e lehtë, qilimat e endur janë mesatarisht të hollë dhe të lehtë.

Modelet e qilimave bambu, të cilat prodhohen nga fibra bambu, e cila thith shumë mirë bojën, duken të pasura dhe të ngopura me ngjyra. Kur shkelni me këmbë të zbathura, krijon një ndjenjë freskie dhe ndihmon në largimin e elektricitetit negativ në trupin tuaj.Pjesa e poshtme e këtij tapeti është pambuk.