You are here:

LUXIA 8539

KARAKTERISTIKAT

  • Taban i endur.
  • Taban i parrëshqitshëm.
  • Antibakterial dhe Antialergjik.
  • Lahet në lavatrice me 30gradë.
  • Nuk mbledh pluhur dhe push.

PËRMASAT:

  • Tapet: 133x180cm/160x220cm/200x250cm/200x290cm
  • Rrugicë:0.70cm/0.80cm

Luxia është tapet me taban të thurur dhe nuk rrëshqet.Është tepër cilësor dhe vjen në dizenjo dhe ngjyra të ndryshme.