You are here:

VERSAY 8712-GRI-ANTRASIT

PERMASAT:TAPET: 160x230cm; 200x300cm

CILËSIA:Poliester.

BAZA:Taban i endur

PASTRIMI:Mund të lahet nga rondele profesionale.

KUJDESI·

  • Lexoni udhëzimet e kujdesit në etiketën e tapetit.·
  • Struktura e fijeve dhe tekstura e çdo qilimi është e ndryshme, prandaj edhe pse janë të ngjashme, pastrimi i çdo tapeti është i ndryshëm.·
  • Mos përdorni zbardhues kur lani qilimat.·
  • Pas larjes duhet të thahet duke u shtruar dhe nuk duhet të ekspozohet në rrezet e diellit direkte.·
  • Mos shtroni tapetin tuaj në dysheme të lagura të sapofshira prisni që dyshemeja të thahet.

ORIGJINA:Prodhuar në Turqi.APEX HALI

Prodhohet në tezgjah të veçantë me fije viskoze natyrale. Eshte i pershtatshem per tu perdorur ne ambientet e ndenjes, sallonit, korridorit, kuzhines, etj., Kur shfaqet njolla, pastrojeni menjëherë dhe duke e ngurtësuar mund të lahet në rondele.Për detaje të tjera të kujdesit dhe përdorimit mund të merrni informacion nga etiketa e tapetit.