3982A

PËRMASAT:

TAPET: 133x180cm;160x220cm;200x250cm;200x290cm

RRUGICE:0.66cm,0.80cm.100cm

 

CILËSIA:Poliester.

BAZA:Taban i endur

PASTRIMI:Mund të lahet nga rondele profesionale.

KUJDESI·

  • Lexoni udhëzimet e kujdesit në etiketën e tapetit.·
  • Struktura e fijeve dhe tekstura e çdo qilimi është e ndryshme, prandaj edhe pse janë të ngjashme, pastrimi i çdo tapeti është i ndryshëm.·
  • Mos përdorni zbardhues kur lani qilimat.·
  • Pas larjes duhet të thahet duke u shtruar dhe nuk duhet të ekspozohet në rrezet e diellit direkte.·
  • Mos shtroni tapetin tuaj në dysheme të lagura të sapofshira prisni që dyshemeja të thahet.

Prodhohet me teknikën e thurjes me fije poliesteri. Është i përshtatshëm për përdorim në sallon, korridor, kuzhinë etj.Kur shfaqet njolla, pastrojeni menjëherë dhe duke e ngurtësuar mund të lahet në rondele.Për detaje të tjera të kujdesit dhe përdorimit mund të merrni informacion nga etiketa e tapetit.