You are here:

Aquamat

  • Gjerësi 65cm.
  • Gjatësia sipas deshirës tuaj.

Aquamat janë shtroje për banjo ose pishina.Prodhohen nga kompania lider në Turqi për prodhimin e tyre (Dekomarin).Materiali më i mirë dhe më cilësor në treg.