You are here:

MAX COMFORT PILLOW

Jastëk Max-Comfort janë të përshtatshëm për të gjitha grupmoshat.Ata janë të përbërë nga një mbulesë e butë dhe miqesore për lëkurën,me material pëlhure mikrofibër.Janë të mbushur me pupla duke ofruar një ekuilibër të shkëlqyer të butësisë dhe qëndrueshmërisë.Sigurojnë mbështetjen adekuate të kokës,qafës dhe shpatullave tuaja.

Max-Comfor është zgjedhja e duhur për ju dhe familjen tuaj.Për vite me rrallë ka marrë një feedback pozitiv nga klientet duke u bërë pjesë e cdo shtepie.