You are here:

NATTY

  • Banjolina janë sete banjosh me 3 pjesë.
  • 50x80cm dhe 2 pjese 50x40cm.
  • Me forma.
  • Taban jo I rrëshqitshëm.
  • Pastrohen thjesht.

BANJOLINAT ECONOMIK

Këto sete vijnë në dizenjo të ndryshme duke u përshtatur në cdo ambient.Janë të thjeshta në përdorim dhe I shtojn tualetit tuaj stil dhe ngjyra.Janë të përshatshme në stinën  dimrit.Këto banjolina githashtu pastrohen shpejt dhe lahen në lavatrice.Tabani i  tyre është jo i rrëshqitshëm.