You are here:

Mushama Tavoline

  • Vijnë në 135 dizenjo,280 ngjyra.
  • Printime me cilësi të lartë,jo I thurur.
  • Lahet në 30gradë,I hekurosshëm në pjesën e passhme në temperaturë të ulët.
  • Gjerësi 140cm,gjatësia pritet sipas dëshirës.

Mushamat Dekorama janë shtroje për tavolina ngrënie.Janë materiali më I mirë dhe më cilesorë në treg,të prodhuara nga Dekorama(kompania lider në botë për prodhimin e tyre).